It stinks!

För ett par veckor sedan hade vi myror på en av våra två toaletter, de försvann lyckligtvis (peppar, peppar). Den andra toaletten betedde sig också skumt, bubblade på ett oroväckande vis samt att det kom vatten på golvet fast kändes inte som det kom från toaletten utan från ett hörn. Jag kontaktade mina hyresvärdar, I tre dagar sprang de mest omkring och var förvirrade. Sedan skickade de hit en mustaschprydd man som är en verklig baddare på att vissla. Allt efter detta har de förökat sig. Varje vardagsmorgon kommer det ett gäng herrar som borrar och skapar de gräsligaste oljud man kan tänka sig kl SJU på morgonen. De väsnas några minuter, sedan går de iväg och dricker kaffe. Varför inte ta det i omvänd ordning, morgonkaffe för att sedan borra? Jag har då aldrig hört Pavel svära så mycket, sedan muttrar han fram ett tal om att respektera sömn, att det är orimligt att börja en arbetsdag kl sju på morgonen. Som morgontrött kan jag mycket väl förstå vad han menar. Varje morgon kl sju upprepas denna tortyrprocess.

En toalett på åtta personer är för övrigt ingen höjdare. Något som heller inte är en höjdare är odören som medföljer av detta arbete. Hela korridoren stinker avlopp. 

Trots att de nu under en veckas tid bokstavligen har grävt upp hela korridoren, tycks de inte ha hittat varifrån vattenläckan faktiskt kommer ifrån. Gud vet hur lång tid det kommer ta! Hoppas de hittar roten till denna ondska snart. Grannen vägg i vägg har redan fått flytta temporärt för att de grävt upp hans rum. Hoppas på att slippa flytta, orka liksom.  Huset är ju ganska gammalt. Inte säker på hur väl de tagit hand om huset, misstänker att de är ganska snåla, att renovera och fixa huset kostar en hel del plus att de måste köra ut oss då. Massa komplikationer liksom. Men huset kommer ju förfalla. Det spörs.

Toaletten bredvid mitt rum som taget ut från en skräckfilm . Ett stort gapande hål där underjordens all ondska skulle välla upp från och skapa apokalyps. Jag börjar även fundera på om huset är byggt på en gammal indiankyrkogård.

Må denna vattenläcka snart vara till ända!  

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s